WT100

Hup na srub: Táborový teambuilding na Seči

Vzpomínky na dětství, kdy jsme jezdili na tábory, nám vnukly nápad - co takhle náš letní teambuilding ladit právě do tohoto nostalgického duchu? A tak jsme se vydali na Seč, abychom se vrátili do našich dětských táborových let s ranním nástupem, soutěžemi a večerním posezením u táboráku.

Ranní nástup

Jako každý správný táborový den i tento začal rozcvičkou. I přesto, že ta naše byla trošku netradiční, účel splnila skvěle. Skládání zavazadel a všech potřebných věcí do aut nás rychle probudilo a rozproudilo v nás energii. Gril, paddleboardy, party stan, dobré jídlo a pití. Máme vše, můžeme vyrazit!

Jakmile všechny posádky dorazily na místo, zapískal se ranní nástup. Zde jsme se dozvěděli plán na dnešní den a táborové vedoucí Peťa a Áďa nás rozdělily do 5 týmů. Červená, žlutá, modrá, fialová a zelená. Cíl byl jasný - prohloubit naše pracovní vztahy a lépe se poznat napříč různými oddíly XARTu.

Orientace v terénu

Nástup za námi, každý má svůj tým a hurá na dopolední program! Prvním úkolem byla orientace v terénu podle buzoly a mapy. Vedení se ujali ti nejostřílenější z nás. I když nás po cestě přepadlo nesnesitelné vedro, neztratili jsme odvahu. Terén byl náročný a neúprosný, takže jsme museli dělat povinné pauzy na hydrataci. Navzdory všem překážkám jsme zdárně dosáhli cíle a o pár minut později jsme se kochali dechberoucími výhledy ze zříceniny Oheb.

Po náročném dopoledni všem táborníkům vyhládlo a tak jsme se vydali nazpět. V tábořišti nás čekalo příjemné překvapení - na ohni připravený oběd našimi skvělými táborovými vedoucími Peťou, Luckou a Pavlou. Každý si nandal porci do svého ešusu a společně jsme hodovali.

Polední klid trochu jinak

Po dobrém jídle jsme očekávali polední klid. Jak je to ale u nás v XARTu zvykem, nikdo nezahálel a už nás zase čekala další aktivita - vodní lyže. Pro mnoho z nás to byla premiéra, ale rozhodně jsme se nenechali zahanbit a s odhodláním jsme předváděli akrobatické kousky na hladině Seče. Ti, kteří se na lyžovačku necítili, si užívali sluníčko z pohodlí břehu a fandili vodním odvážlivcům.

Večerní soutěže a táborák

K večeru jsme se přesunuli do centra našeho tábořiště, protože nás čekaly týmové soutěže, při kterých jsme prověřili naše schopnosti spolupracovat a myslet kreativně. Závod se svázanými končetinami, číselná křížovka či pantomima – na své si přišly jak analytické, tak i kreativní typy. Každý tým dal do soutěží opravdu vše, vítězem však mohl být jen jeden. A tak naše klání ovládl tým zelených.

Zbytek dne se pak nesl ve znamení grilovačky. Hermelíny, maso, zelenina na grilu - každý si našel to své. Po večeři jsme se kvůli dešti přesunuli k provizornímu táboráku pod stanem,  kde nás čekaly táborové písně, volná zábava, povídání si a sdílení zážitků z celého dne.  Večerku nám vedoucí výjimečně posunuli a na kutě jsme se tedy vydali o něco později než běžně.

Datum 21. června se do našich kalendářů zapsalo jako den plný smíchu, soutěží a překonávání osobních hranic. Někteří z nás zde sice ztratili botu, jiní hodinky, ale i tak jsme si odnesli nezapomenutelné zážitky.  

Teambuilding Hup na srub ukázal, že XART není jen firma, ale skvělý tým lidí, kteří se nebojí spojit síly a společně překonávat překážky. Ať už se jedná o procházku na zříceninu v tropickém vedru, svázání končetin, nebo předvádění pantomimy, vždycky si dokážeme najít zábavu a posílit vzájemné pouto.

To dokazují i odpovědi táborníků na otázku "XART mě baví proto, že: 

  • ... se umíme bavit, pomáháme si a umíme pracovat i odpočívat."
  • ... i když je bouřka, tak nad námi svítí sluníčko."
  • ... mi dává dobrou práci, kvalitní vztahy a chuť chodit do práce."
  • ... je zde opravdu skvělá parta a rozumíme si i v mimopracovních aktivitách."

Děkujeme našim táborovým vedoucím za skvělou organizaci. Vidíme se na příštím turnusu!


Zdroj fotografií (a zážitků): 
www.kempynaseci.cz

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru