WT100

Jak pro vás připravujeme workshopy?

Za pětadvacet let fungování XARTu jsme nabyli spoustu zkušeností a zjistili jsme, co funguje, a co naopak ne. A protože si nechceme naše know-how nechat jen pro sebe, rozhodly se naše kolegyně Petra Holzerová a Lucie Bartošová, že půjdou s kůží takzvaně na trh a že se o své poznatky podělí s ostatními na workshopech.

První workshop vznikl v době covidu, tedy na podzim roku 2021. Jelikož nebylo možné setkávat se osobně, zkusily vsadit Lucka s Peťou alespoň na online setkání v podobě workshopů. Od té doby proběhlo již 13 online vysílání, která se točí zejména kolem HR témat. Důvod je prostý – Petra je zkušená personalistka a Lucka konzultantka, která se věnuje mimo jiné i HR marketingu.

Na zoubek se již podívaly tématům, jako náborový audit či efektivní náborové kampaně. Posledním odvysílaným workshopem byl v dubnu letošního roku „náborový restart“.

Na workshopech se řeší praktická témata

A kde berou dámy inspiraci? „Snažíme se vybírat taková témata, která jsou nejen zajímavá, ale i prakticky využitelná. Přemýšlíme o tom, co řešíme my ve firmě, co řeší naši klienti, nebo sledujeme, o čem se v poslední době mluví. Téma se potom snažíme přetavit do něčeho hodnotného, co by zaujalo a bylo přínosné pro širší skupinu lidí,“ popisuje Lucka.

IMG32892

Na workshopech prezentují zejména svoje zkušenosti, ukazují také grafiky realizované pro klienty nebo vyhodnocení kampaní s reálnými daty a čísly. Předávají nejen svoje dlouholeté poznatky, ale odhalují i kritická místa v oblasti HR.

„Za workshopy nestojíme jen my s Luckou, ale i tým marketérů, který kdysi vtiskl život interním HR kampaním,“ doplňuje Peťa.

Workshopy jsou srdeční záležitost

Peťa s Luckou se shodují, že workshopy jsou jejich srdeční záležitost a vždy se na setkání velmi těší. O tom, že to holkám na workshopech společně pěkně ladí, svědčí i ohlasy účastníků, které nám chodí v dotazníku, jenž po skončení posíláme. Protože zpětná vazba je pro nás důležitá a kolegyně motivuje do další práce.

„Děkuji za shrnutí. Skvělý vhled do aktuální problematiky náboru a dobré a využitelné tipy. Samozřejmě i za informace o vašich službách, které v případě aktuální potřeby můžeme v budoucnu poptat.“

„Jste fajn, bavíte mě, vždy si něco odnesu a použiji v praxi.“

Někteří účastníci se dokonce vrací opakovaně. A z některých se stávají i dlouhodobí klienti, kteří nám svěří do rukou své HR procesy a kampaně.

Přihlaste se na workshop zdarma

Zaujaly vás naše workshopy z oblasti HR? Rádi byste nějaký workshop zdarma navštívili? Vyberte si z naší nabídky a přihlaste se.

Pokud nemáme zrovna vypsaný žádný termín, nezoufejte a ozvěte se Lucce na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru